KTH utbildningskatalog

KTH utbildningskatalog

Hösten 2013 fick jag den stora äran att intervjuas för KTH:s utbildningskatalog. Fotograferingen ägde rum i Rymdstyrelsens entré är de ställer ut modeller av svenska satelliter. Det var kul att berätta lite om det jag varit med om senaste åren, sedan jag satte min fot på KTH den allra första dagen.

Katalogen trycks upp i 50 000 exemplar. Mitt uppslag finns att ladda ner här: KTH_Utbildningskatalog_Ebba och katalogen i sin helhet finns här: KTH utbildningskatalog 2014/2015 

KTH-katalogen-Ebba

Intervjun genomfördes av FamiljenPangea som har anlitats av KTH under många år för informationssatsningar för att rekrytera studenter, bland annat genom utbildningskatalogen, studentbloggar och robotprojektet till Robyn, som i år ärades med KTH:s stora pris.

Devisen ”vetenskap och konst” har varit en del av KTH:s emblem sedan 1827. Det är något som i all sin enkelhet kommer vara kraftfullt även in i framtiden, något som jag stolt tar med mig på resan för att utveckla båda sidorna till dess fulla potential; ingenjörskonst.

Till alla blivande studenter kan jag bara säga Grattis, kasta er in, fånga någon av alla de möjligheter som svischar förbi (grabba tag om dem i svansen!) och ha kul!