Konsult

Sedan 2013 bedriver jag konsultverksamhet avseende företags organisation i Firma Ebba Kierkegaard. Verksamheten drivs som enskild firma och innehar F-skatt. Jag erbjuder följande konsulttjänster:

  • Managementkonsult inom strategi och organisation av F&U
  • Koordinator av produkt- och prototypframtagning
  • Ansökningar, finansiering och bedömning av innovationsprojekt

Tidigare kunder: Vinnova, Jernkontoret, Forsslund Systems m.fl.

Som anställd har jag även arbetat med rymdtekniköverföring och en förstudie inom hästforskning. Sedan 2015 driver jag även avelsverksamhet i min enskilda firma, läs mer under Hästar. Sedan maj 2016 driver jag även bolaget Carrot AB och utvecklar ett mobilt verktyg för ridsporten, Scopey.

På KTH studerade jag integrerad produktutveckling och på SSES studerade jag entreprenörskap, och jag tror att mina erfarenheter inom vitt skilda områden bidrar till min förmåga att sätta mig in i nya uppgifter med multidisciplinär natur, det vill säga en interaktion mellan olika kunskapsområden runt ett gemensamt problemområde.

Kontakta mig gärna!

ultimaker

En 3d-skrivare ingår också i verksamheten för mindre uppdrag eller som stöd i prototypframtagning. Ladda upp en STL-fil via knappen och ta prisuppgifter via min hub på 3Dhubs. Eller kontakta mig direkt. Eller bli medlem på ett makerspace och testa själv. Ultimaker har ett bra community och 3dVerkstan är superbra återförsäljare för den nordiska marknaden.

Beställ en 3D-utskrift